Behandlingar i Stockholm


Vi är ett antal utövare av Healing Touch i Sverige. För närvarande erbjuder vi behandlingar i Stockholm men då vårt härliga gäng växer, finns vi snart i andra delar av landet.

Flera av våra kollegor och Healing Touch elever arbetar även med andra healing metoder, massage, mediumskap och coachning. Vi har yogalärare, vårdpersonal, pedagoger, tjänstemän och konstnärer i vår härliga grupp.

För behandlingar med Tim skickar en förfrågan till info(at)healing-touch.se 

Vad du behöver veta innan en healing behandling i Healing Touch

Behandlingen tar oftast mellan 30-45 minuter. Det kan också ta längre tid beroende på behov och vad du kommer överens med din healer. Du kommer att ligga på en massagebänk i en lugn miljö fullt påklädd. De flesta av oss sätter igång avkopplande musik för din skull men det går alldeles utmärkt utan.

Egentligen borde alla prova healing. Det är en behaglig och mild behandlingsform som stärker din egen läkningsförmåga genom att lösa upp fysiska och emotionella blockeringar. Healern är endast en kanal som tillåter energin att flöda dit den behövs.

Observera att healing inte ersätter traditionell sjukvård men är ett fantastisk komplement. Våra Healing Touch utövare är inga läkare och ställer inga diagnoser. Du är däremot mer en välkommen att dela dina upplevelser av healingen med oss.