Sanja

Hej och välkommen till vår Healing Touch hemsida! Det är jag som är ansvarig för innehållet och är koordinator för Healing Touch i Sverige. Så om du undrar något om kurserna,  healing, vår lärare Tim, eller helt enkelt vill veta mer om Healing Touch tveka inte att höra av dig till mig!

Jag kom i kontakt med Healing Touch under 2013. Då hade jag bestämt mig några år innan att den enda vägen att förändra mitt liv och bearbeta alla trauman jag hade varit med om,  skulle vara att påbörja en inre resa. Att få möjlighet att träffa Tim och hans underbara fru Pam kom att ändra stora delar av mitt liv. Jag har gått alla tre nivåer som har hållits i Sverige som de flesta av våra elever. Nivå 3 gick jag för fem år sedan och har arbetat från och till med klienter sedan dess. Den mesta av tiden har gått åt koordinering av kurserna och kontakt med våra elever. 

Redan efter första kursen i HT visste jag att det här var något jag ville dela med mig av. Healing Touch har väldigt många tekniker en healer kan använda sig av.  Syftet är att hjälpa klienten att återställa balansen i chakran och energikropparna. Flera av de klienter som jag har haft under åren,  har fått upp intresset för metoden och själva valt att utbilda sig. Alla kan göra det och även om man inte har avsikt att arbeta med det professionellt ger nivå 1 ovärderliga verktyg för att starta en helande resa i ens liv.  Mer än 15 tekniker ger en dessutom möjlighet att hjälpa nära och kära att starta en egen läkningsprocess.

Behandlingar: 
Jag har möjlighet att ta emot för healingbehandling måndag till onsdag samt söndagar efter överenskommelse. 

Behandlingen tar cirka 45 min.  Räkna med 15 min för samtal. Första gången något längre.  Pris: (600:-)  Långtidssjukskrivna, pensionärer och studenter har 30 procent rabatt. 

Skicka iväg ett mail till sanja@healing-touch.se med telefonnummer och vilken dag och tid du önskar boka så hör jag av mig till dig. 
 
Glöm inte att gilla vår FB sida! Jag lägger upp både tips till nyttig läsning, tänkvärda ord samt information om kurser och event.