För närvarande hålls inga kurser i Sverige på grund av rådande omständigheter. Vi hoppas att Tim och Pam är snart tillbaka i Sverige!

NYHET

Awakening to Higher Frequencies tar dig med på en mycket spännande och personlig resa – en resa som kommer att berika ditt liv och dina relationer. Genom att utforska din själ kommer du att lära dig att höja din – och den kollektiva – frekvensen, hjälpa till att ta bort blockeringar och omfamna hela manifestationen av ditt livs syfte. Resultatet kommer att bidra till att utöka dina förmågor som healer, samtidigt som det bidrar till läkningen av vår planet.

Instruktionerna i boken kommer att hjälpa dig att öppna upp för en större personlig potential i alla aspekter av ditt dagliga liv och därmed ett ökat medvetande genom högre frekvenserna.

Författarna tar specifikt upp fascian och dess interdimensionella roll i att stödja mer expansiv pågående utveckling samtidigt som de utforskar: själskontraktet, evolution, gränser, intuitiv utveckling, ljuskroppen och regnbågsbron, för att bara nämna några. 

”It’s actually an instruction manual for the embodiment of your Higher Soul. If you’re really ready to become your true self, and evolve this world accordingly, I don’t believe this book is optional. It’s not one to glance at and put away for a rainy day. It’s an education. An instrument. A treatise of sorts for uplifting and upshifting yourself and the world.”

– Cyndi Dale, Best-selling Author, Intuitive, and Healer

 

Nu kan du även beställa barnboken om Healing!

Idén till Everything is Energy (inklusive dig!) kommer från en resa till Nepal 2015. Tim, Pam hans fru och deras vän Ingrida tränade nepalesiska studenter i Healing Touch energiarbete före den stora jordbävningen. Jordbävningen följdes av månader av svåra efterskalv som skapade enorm ångest. Barnen var rädda för att gå i skolbyggnaderna och till och med i sina egna hem. Tim, Pam och Ingridas Healing Touch-studenter arbetade med tusentals människor som hjälpte till att lindra ångesten och sedan började arbeta med skolsystemen. 

De fann att energiarbetet var särskilt användbart för arbete med barn, vilket lugnade dem tillräckligt för att de skulle gå i skolan och sova på natten i sina hem. Skollärarna bad om en läroplan för att hjälpa dem att fortsätta arbeta med barnen. De ville ha enkla verktyg för att hjälpa dem att hantera sin känslomässiga och mentala energi, eftersom det kunde göra stor skillnad. 

En enkel version av detta material sattes ihop för nepaleserna för att tillgodose deras behov i kristider. Everything is Energy (inklusive dig!) är fylld med roliga lekfulla bilder som inbjuder barn att utforska vår naturliga värld, samtidigt som de lär dem enkla begrepp om energi, inklusive hur man experimenterar med denna livskraft som är inneboende i allt – inklusive dem! Med tydligt språk och livfulla illustrationer,  Allt är energi hjälper barn att förstå hur man arbetar med och självreglerar sitt energisystem, en viktig del av vilka vi är och nyckeln till att upprätthålla en hälsosam kropp och relationer.

Passa på att lyssna på vår lärare Tim berätta om barnboken  i videon nedan!