Search

Nivå 3

Healing Touch Nivå 3

Nivå 3 lär “konsten” att vara en healer. Det är en sak att veta hur man målar och en helt annan att vara en målare. Nivå 3 kommer att förvandla din praktik från en tekniker till en duk av helande energi som kommer att öka färgpaletten av dina energiska sinnen, utöka din upplevelse av livet runt omkring dig och skapa en fördjupad känsla av helig plats och välbefinnande för dem som når ut till dig för Healing Touch arbete.

Denna klass fokuserar på din utveckling som healer genom egenvård och pre-session praxis. Med hjälp av dessa begrepp kommer du också att introduceras till flera nya tekniker som kommer att fortsätta att utöka din förståelse för det mänskliga energifältet och hur det manifesteras i den fysiska, känslomässiga, mentala och andliga kroppar.Nivå 3 är för studenter som vill lära sig mer djupgående om Healing Touch och har framgångsrikt genomfört Nivå 1 och Nivå 2. Denna kurs omfattar: utveckling av högre Sense Perception (HSP), avancerad sekvensering av healing tekniker som arbetar med vägledning, självhealing och självutveckling. 16-18 undervisningstimmar erbjuds för denna klass.

Du kommer att: – Dela dina erfarenheter med hjälp av Healing Touch nivå 1 och 2 tekniker.
– Lära sig avancerad utveckling av healing metoder och hur du använder dem kommer att positivt påverka ditt liv och praktik.
– Erfarenhet av healing ur tre perspektiv: utövare, klient och observatör / coach. Den här övningen är utformad för att hjälpa dig i alla de upplevelser du och dina klienter kan ha i en Healing Touch session.)
– Du kommer att introduceras med nya energipunkter inom den fysiska kroppen där harig body, core star, tan tien, soul seat och point of individuation finns i kroppen, och varför dessa är viktiga för dig som healer.
– Demonstrera en fullständig healing sekvens med hjälp av nya tekniker, bland annat: Chela, Spinal Cleansing som arbetar på de 5: e, 6: e och 7: e nivåerna av den subtila kroppen.
– Diskutera och öva kontakt med universell energi och arbeta med vägledning
– Praktisera intuitiva färdigheter som använder Etheric Template Clearing
– Lära dig lymfdränage, en teknik som energiskt hjälper lymfsystemet att ta bort ömhet och diffus värk. – Denna teknik rekommenderas för vissa rubbningar i immunsystemet och med cancerpatienter.

Det är obligatoriskt att  läsa Barbara Brennan Hands of Light, (med fokus på kapitel 22) samt kapitlets 17 & 18 of Light Emerging innan din Nivå 3 klass. Du kan köpa dessa böcker genom stora bokhandel. 

Nivå 3 Notebook är den obligatoriska läroboken och ingår i undervisningen.

Att ta med:

Nivå 1 och 2 läroböcker och  boken Healing Touch: en handbok för utövare om du har en.
Papper och penna för att göra anteckningar.
Extra kläder rekommenderas då temperaturen kommer att variera under dagen och individer har olika känslighet.
En massagebänk, om du har en.

För att se när nästa kurs kommer att hållas i Stockholm, gå till Aktuellt