Search

Healing Touch Kurser

Healing Touch kurser passar alla som önskar fördjupa sin förståelse av healing, vare sig du vill arbeta med dig själv eller professionellt.

För närvarande hålls våra utbildningar i Stockholm. Det är möjligt att starta en utbildning i en annan stad vid minst fem anmälda. Skicka ett mail till oss vid intresse!

Vi kommer att lägga upp tider för nya Healing Touch kurser under aktuellt och på vår Facebooksida.

Nivå 1 kurs hålls vanligtvis under en helg med 16 eller fler undervisningstimmar. Personer med olika bakgrund får möjlighet att vidareutveckla begrepp och färdigheter inom energibaserad terapi.

Läs mer…

Nivå 2 består av 16 eller fler undervisningstimmar. Dessa gör det möjligt för deltagare att få särskilda färdigheter som krävs för mer avancerade metoder. Tyngdpunkten ligger på att fördjupa kunskaper, utveckla helande sekvenser för specifika klientbehov. Man får lära sig tekniker där man arbetar med ryggen och nacken och färdigheter inom terapeutiska interaktioner.

Läs mer…

Nivå 3 lär “konsten” att vara en healer. Det är en sak att veta hur man målar och en helt annan att vara en målare. Nivå 3 kommer att förvandla din praktik från en tekniker till en duk av helande energi som kommer att öka färgpaletten av dina energiska sinnen, utöka din upplevelse av livet runt omkring dig och skapa en fördjupad känsla av helig plats och välbefinnande för dem som når ut till dig för Healing Touch arbete.

Läs mer…

Nivå 4 lär utövare konceptet för Healing Touch för arbete i med egen praktik, affärskoncept, etik och dokumentation av möten, ärendehantering, och integrering av HT aktiviteter i samhället. Egenvård, mentorskap, två nya tekniker (Etheric Vitality / Full Body Connection), förberedelser för avslutad kurs på nivå 5 samt certifiering ingår i läroplanen.

Läs mer…