Behandlingar

Healing Touch Behandling i Stockholm

Vi är ett antal utövare av Healing Touch i Sverige. För närvarande erbjuder vi Healing Touch behandlingar i Stockholm. Då vårt härliga gäng växer, finns vi snart i andra delar av landet.  Alla våra behandlare är studenter inom Healing Touch.  Vissa har hållit på med healing och Healing Touch i ett antal år och är även utbildade i andra metoder. För att bli kvalificerad Healing Touch utövare (CHTP – Certified Healing Touch Practitioner) krävs det att en student har gått alla fem kurser i Healing Touch. Mellan den fjärde och femte ska studenten bland annat ha genomfört 100 sessioner med klienter. 

Flera av våra kollegor arbetar även med andra healing metoder, massage, som medium och med coachning. Vi har yogalärare, vårdpersonal, pedagoger, tjänstemän och konstnärer i vår härliga grupp.Vad du behöver veta innan en healing behandling i Healing Touch

Behandlingen tar oftast mellan 30-45 minuter. Det kan också ta längre tid beroende på behov och vad du kommer överens med din healer. Du kommer att ligga på en massagebänk i en lugn miljö fullt påklädd. De flesta av oss sätter igång avkopplande musik för din skull men det går alldeles utmärkt utan.

Egentligen borde alla prova healing. Det är en behaglig och mild behandlingsform som stärker din egen läkningsförmåga genom att lösa upp fysiska och emotionella blockeringar. Healern är endast en kanal som tillåter energin att flöda dit den behövs.

Observera att healing inte ersätter traditionell sjukvård men är ett fantastisk komplement. Våra Healing Touch utövare är inga läkare och ställer inga diagnoser. Du är däremot mer en välkommen att dela dina upplevelser av healingen med oss.

Healing Touch Carmen

Carmen

Carmen är utbildad systemisk coach. I varje möte är utgångspunkten att varje människa är en odelbar individ med unika behov och förutsättningar,  i en helhet där allt samverkar och hör samman.

Hur vill du ha det i ditt liv?

Tänk att din kropp och ditt sinne är ditt tempel som vilar på 5 hälsopelare:

  • tanken
  • andningen
  • rörelsen
  • näringen  
  • återhämtningen

Tänk att balansen mellan dessa pelare bidrar till att ditt tempel står stadigt och tryggt i varje stund, i varje situation, i varje möte, i varje soluppgång och solnedgång. Tänk att templet behöver ibland skötas om, städas, vädras och vårdas för att luft och energi ska kunna flöda obehindrat.

Genom Healing Touch, kan jag bidra till att du får hjälp i att sköta om och vårda ditt tempel, så att luft och energi hittar sina bästa vägar och att du som individ får en potentiell möjlighet att uppnå högre välbefinnande.

Vill du träffa mig är du alltid välkommen att kontakta mig på

070-7786040, eller

carmeneshagi@hotmail.com

Healing Touch 60 min:  500 kr (inkluderar en avstämning)

Coachning 60 min:  500 kr

Kimsans Healingcenter

Kim är utbildad samtalsterapeut, medium och healer. Till Kim kan du vända dig om du behöver någon att prata med, få en medialvägledning, en privatsittning och så självklart healing!

Kim har även utvecklingsgrupper inom det mediala.

Healing

Healing är en mild behandlingsform där man använder sin egen kraft och
läkande förmåga och där energin letar sig dit där den behövs.

När jag ger en behandling lägger jag händerna på olika ställen för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos dig.

Den läkande kraften och immunförsvaret hos dig stärks inifrån. Behandlingen tar mellan 20-60 min och man ligger på en behandlingsbänk i lugn miljö och fullt påklädd.

Distanshealing är när jag sänder över energi till dig.
Du kan antingen sitta eller helst ligga ner på en lugn plats.
När jag känner mej “klar” skriver jag ett mail där jag talar om vad jag har fått till mig. När du sen är pigg och vaken samtalar vi om det per telefon.

Regelbunden healing bidrar till ökad avslappning vilket kan i sin tur ge dig kraft att börja titta och ta itu med det som du känner att du behöver ändra i ditt liv.

Andra symtom som kan lindras av Healing är allergier, kronisk värk som fibromyalgi och olika reumatiska sjukdomar, men framförallt utbrändhet. Det är ett resultat av att man stärker immunförsvaret med självläkande kraft.

Man kan aldrig få för mycket Healing och inte skada dig på något sätt.

Healing är ett utmärkt komplement till den traditionella läkarvården men ersätter inte vård på något sätt.

För mer information om Kimsan och för att boka tid klicka här.

Maria Sahblerg

Maria Sahlberg Healing Touch

Maria är certifierad massör och arbetar på olika företag och kliniker. Du kan läsa mer om Maria och vilka behandlingar hon erbjuder på Malavé Do


Prislista:
Healing:
Healing Touch 60 min 600 kr
Healing Touch provapå  90  min 600 kr

Massage 25 min: 450 kr
Massage 50 min: 650 kr
Massage 80 min: 925 kr

Alla priser är inkl moms
Betalning sker via swish eller kontant

Kontaktinfo
Mobil: 070-4976763
MMmassage @MMmassagesthlm på Facebook