Search

Behandling

massage, therapist, woman

Vi är ett antal utövare av Healing Touch i Sverige. För närvarande erbjuder vi Healing Touch behandlingar i Stockholm.

Vissa har hållit på med healing och Healing Touch i ett antal år och är även utbildade i andra metoder. För att bli kvalificerad Healing Touch utövare (CHTP – Certified Healing Touch Practitioner) krävs det att en student har gått alla fem kurser i Healing Touch. Mellan den fjärde och femte ska studenten bland annat ha genomfört 100 sessioner med klienter. 

Observera att healing inte ersätter traditionell sjukvård men är ett fantastisk komplement. Våra Healing Touch utövare är inga läkare och ställer inga diagnoser. Du är däremot mer en välkommen att dela dina upplevelser av healingen med oss.

Allt  du behöver veta innan en healing behandling med Healing Touch

Behandlingen tar oftast mellan 30-45 minuter. Det kan också ta längre tid beroende på behov och vad du kommer överens med din healer.

Du kommer att ligga på en massagebänk i en lugn miljö fullt påklädd. De flesta av oss sätter igång avkopplande musik för din skull men det går alldeles utmärkt utan.

Det är en behaglig och mild behandlingsform som stärker din egen läkningsförmåga genom att lösa upp fysiska och emotionella blockeringar. Healern är endast en kanal som tillåter energin att flöda dit den behövs.


Flera av våra kollegor arbetar även med andra healing metoder, massage, som medium och med coachning. Vi har yogalärare, vårdpersonal, pedagoger, tjänstemän och konstnärer i vår härliga grupp.

Behandling Healing Touch Foto: Anna Tarazevich Licens: Pexels

Carmen Eshagi

Carmen är utbildad systemisk coach och certifierad KranioSakral terapeut. I varje möte är utgångspunkten att varje människa är en odelbar individ med unika behov och förutsättningar,  i en helhet där allt samverkar och hör samman.

Healing Touch Carmen

Hur vill du ha det i ditt liv?

Tänk att din kropp och ditt sinne är ditt tempel som vilar på 5 hälsopelare:

 • tanken
 • andningen
 • rörelsen
 • näringen
 • återhämtningen

Tänk att balansen mellan dessa pelare bidrar till att ditt tempel står stadigt och tryggt i varje stund, i varje situation, i varje möte, i varje soluppgång och solnedgång. Tänk att templet behöver ibland skötas om, städas, vädras och vårdas för att luft och energi ska kunna flöda obehindrat.

Genom Healing Touch, kan jag bidra till att du får hjälp i att sköta om och vårda ditt tempel, så att luft och energi hittar sina bästa vägar och att du som individ får en potentiell möjlighet att uppnå högre välbefinnande.

Vill du träffa mig är du alltid välkommen att kontakta mig på:

Mob: 070-7786040

E-mail: carmeneshagi@hotmail.com

 • Healing Touch 60 min
 • Coachning 60 min
 • Kraniosakral terapi 60 min

Kim Bornholm "Kimsan"

Kim är certifierad inom Healing Touch, utbildad samtalsterapeut, medium och healer. Till Kim kan du vända dig om du behöver någon att prata med, få en medialvägledning, en privatsittning och så självklart healing!

Kim har även utvecklingsgrupper inom det mediala.

Kim Bornholm

Healing är en mild behandlingsform där man använder sin egen kraft och
läkande förmåga och där energin letar sig dit där den behövs.

När jag ger en behandling lägger jag händerna på olika ställen för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos dig.

Den läkande kraften och immunförsvaret hos dig stärks inifrån. Behandlingen tar mellan 20-60 min och man ligger på en behandlingsbänk i lugn miljö och fullt påklädd.

Distanshealing är när jag sänder över energi till dig.
Du kan antingen sitta eller helst ligga ner på en lugn plats.
När jag känner mej “klar” skriver jag ett mail där jag talar om vad jag har fått till mig. När du sen är pigg och vaken samtalar vi om det per telefon.

 

Kontakta mig bäst genom att skicka SMS eller maila.

Jag sitter oftast i session med kund så jag återkopplar så fort det går.

Det går givetvis även att ringa och om jag inte svarar så ringer jag upp när jag är klar.

Kontaktuppgifter
Mobil: 0709-78 60 52
Mail: kim@kimsan.se

www.kimsan.se


Maria Sahlberg

Maria Sahlberg har arbetat många år med massage erbjuder förutom healing; 

 • Lymfflödesmassage
 • Klassisk massage
 • Avslappningsmassage
 • Ansikte, hand och huvudmassage
Maria Sahlberg Healing Touch

 Jag finns i Bromma, där jag även erbjuder olika massagebehandlingar. 

För prislista för healing och massage samt bokning besök Må bra i Riksby

Vill du träffa mig är du alltid välkommen att kontakta mig på:

Mobil: 070-4976763
maria.sahlberg@mabrairiksby.se

 

Workshops

Är du intresserad av att prova på olika tekniker inom hälsa och kreativitet? Missa i så fall inte att besöka Fusion By M och titta på deras utbud.

En mötesplats där inspirerande och kunniga kursledare kommer att dela med sig av sin expertis inom olika områden, allt från andningstekniker till astrologins spännande värld.

I det här formatet vill jag kombinera hälsa och konst. Ge andra möjligheter att förbättra sitt välmående och sin livskvalitet genom att under ledning av proffsiga lärare prova på och undersöka vad konst och hälsa är för dem.